Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό! Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν για το τέλος της συνεργασίας τους με τον Μάρκο Σίλβα, που, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους!

Είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που ένας ξένος προπονητής φεύγει τόσο γρήγορα από την προετοιμασία μιας ελληνικής ομάδας!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι ο προπονητής Μάρκο Σίλβα υπέβαλε την παραίτησή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Η παραίτησή του έγινε δεκτή.

Λίγα λεπτά, μάλιστα, με νέα ανακοίνωση, ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Βίκτορ Σάντσεθ!

Θυμίζουμε ότι την Τρίτη υπήρξαν δημοσιεύματα που έλεγαν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συμφωνήσει με τον Σάντσεθ, για να αναλάβει νέος προπονητής στη Νότιγχαμ.

Τελικά, όμως, ο Ισπανός, που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό ως βοηθός του Μίτσελ, θα αναλάβει τους «ερυθρόλευκους» και ήδη βρίσκεται στην Αυστρία για να ξεκινήσει την προετοιμασία με την ομάδα.

Να τονίσουμε, τέλος, πως ο Γιάννης Βρέντζος ενημέρωσε τους παίκτες για την απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού, ενώ το το απόγευμα θα τους παρουσιάσει τον Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος και θα φορέσει για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη φόρμα, για να προπονήσει την ομάδα.

[Πηγή: sport-fm.gr]