image description

Υπερβολική χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ την απόφαση του διαιτητή να μην ξεκινήσει τον σημερινό αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκού, ενώ έκανε λόγο για επιλεκτική χρήση φωτογραφιών από σημεία που λίμναζε το νερό την ώρα της νεροποντής.

Σε ανάρτησή του στο fb αναφέρει

“Πράγματι ο αγωνιστικός χώρος στους “Ζωσιμάδες” ήταν πολύ βαρύς και σήμερα. Και πως να μην είναι άλλωστε όταν εδώ και πολλές ημέρες βρέχει ασταμάτητα στα Γιάννενα και με ποσότητες πολύ πιο πάνω από το μέσο όρο που αντιστοιχεί σε αυτούς τους μήνες.

Επειδή δημοσιεύθηκαν με σκοπιμότητα επιλεκτικά εικόνες την ώρα της νεροποντής όπου πράγματι το νερό συσσωρεύεται σε συγκεκριμένα σημεία (όπως είναι φυσικό!), παραθέτω εικόνες από την προθέρμανση των τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού λίγο πριν την προγραμματισμένη έναρξη όπου είναι προφανές πως είναι υπερβολική η απόφαση του διαιτητή να μη ξεκινήσει το παιχνίδι.

Δηλώνω επίσης, πως σε οποιοδήποτε γήπεδο, με οποιαδήποτε υποδομή, πλην της οροφής, με τόσο πολύ νερό, επί πολλές ημέρες, θα υπήρχαν ανάλογα προβλήματα… Οι εικόνες αποτελούν απάντηση στην εύκολη δικαιολογία του κάθε πρoπονητή ανάλογα πως τον βολεύει, του κάθε παράγοντα ανάλογα πως τον βολεύει αλλά και της πολιτικής σπέκουλας διαφόρων. Ναι, υπάρχει πρόβλημα, αλλά ως εδώ οι υπερβολές”.