image description

Ανακοίνωση για την αναβολή του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα, με την οποία -μεταξύ άλλων- κάνουν και τις συγκρίσεις με το γήπεδο της Λεωφόρου στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος, όπου ο ίδιος διαιτητής θεώρησε κατάλληλο το γήπεδο στο οποίο βρέθηκαν μέχρι και καρφιά!

Παραθέτουν μάλιστα κι ένα γράφημα με τις βροχοπτώσεις της τελευταίας δεκαετίας, όπου είναι φανερή η εκτόξευση τον μήνα Ιανουάριο.

Η ανακοίνωση:

Σήμερα στο Ζωσιμάδες γίναμε σοφότεροι. Παρακολουθήσαμε ακόμα ένα επεισόδιο της κωμωδίας που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σήμερα στο Ζωσιμάδες γίναμε σοφότεροι. Είδαμε να αναβάλλεται ματς χωρίς ο διαιτητής να προβεί σε έλεγχο του αγωνιστικού χώρου κατά την ώρα έναρξης. Εντάξει ο Παπαδόπουλος ήταν αυτός, ο οποίος τα πήγε περίφημα στο περσινό επαναληπτικό ματς στο ΟΑΚΑ, όπου πήρε σε ένα ημίχρονο τον Παναθηναϊκό απ’ το χέρι και τον πέρασε στην επόμενη φάση. Να του επισημάνουμε σ’ αυτό το σημείο ότι υπάρχουν 3 αντικειμενικά κριτήρια που καθορίζουν τη διεξαγωγή ή μη ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Όσοι λοιπόν βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο διαπίστωσαν κατά την προθέρμανση των 2 ομάδων ότι η μπάλα αναπηδούσε παντού, στο μεγαλύτερο ποσοστό του γηπέδου κυλούσε ανεμπόδιστα και σε καμία περίπτωση δεν αυξανόταν ο όγκος της αφού ούτε λάσπη υπήρχε ούτε χιόνι.

Σήμερα στο Ζωσιμάδες γίναμε σοφότεροι. Είδαμε φωτογράφους να βουτάνε κυριολεκτικά τις κάμερες σε νερόλακκους εκτός των γραμμών του αγωνιστικού χώρου για να αποτυπώσουν ψευδώς και να πείσουν ότι το ματς θα διεξάγονταν στην … Παμβώτιδα. Αυτό ως επιστέγασμα της προπαγάνδας που κυριάρχησε απ’ το πρωί της Πέμπτης σχεδόν στο σύνολο του αθηναϊκού ηλεκτρονικού τύπου με απώτερο στόχο την αναβολή του ματς.

Σήμερα στο Ζωσιμάδες γίναμε σοφότεροι. Η ΕΠΟ επικαλέστηκε νομικά κωλύματα ώστε να ανταλλάξει τις έδρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων παρόλο που αμφότερες οι ομάδες συναινούσαν. Ναι, για την ίδια ΕΠΟ μιλάμε που επιτρέπει να διεξάγεται στην Ελλάδα πρωτάθλημα όπου σχεδόν οι μισές ομάδες στα μεταξύ τους ματς παίζουν με ξένους κι όχι Έλληνες διαιτητές (εδώ γελάμε). Ο ορισμός της διεξαγωγής επί ίσοις όροις.

Σήμερα στο Ζωσιμάδες γίναμε σοφότεροι. Είδαμε παίχτες με λαχανί φανέλες να παριστάνουν πως περπατάνε με τακούνια φεύγοντας για τα αποδυτήρια μετά την κατά τ άλλα κανονική προθέρμανση. Ας τους θυμίσουμε λοιπόν ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς πρωταθλήματος στη Λεωφόρο αγωνίστηκε με 11 άντρες και ας βρέθηκαν εντός του αγωνιστικού χώρου μέχρι και καρφιά, τα οποία παραδόθηκαν στον παρατηρητή πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου σ’εκείνο το ματς και τον άρχοντα του αγώνα (εδώ ξαναγελάμε) αφήνουμε την εικόνα να μιλήσει. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Κάπως έτσι δεν λένε και για τις κωμωδίες;

Κλείνοντας παραθέτουμε ενδεικτικό απόσπασμα, από επίσημη πηγή του διαδικτύου, που περιγράφει τη βροχόπτωση στα Γιάννενα κατά την τελευταία δεκαετία στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο Ιανουάριος 2021. Ένα γήπεδο που ήταν παράδειγμα προς μίμηση μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου με φυσιολογικές καιρικές συνθήκες, δυστυχώς ήταν αδύνατο να αντέξει σε αδιανόητες ποσότητες νερού ακόμα και γι’ αυτή την περιοχή. Πιθανότατα αν οι 2 Έλληνες διαιτητές (εδώ ξαναγελάμε) είχαν φροντίσει να διακόψουν ή να μην ξεκινήσουν τα 2 ματς με Απόλλωνα και Άρη που διεξήχθησαν υπό θεομηνία τις προηγούμενες αγωνιστικές, σήμερα στο Ζωσιμάδες θα βλέπαμε μπάλα κι όχι θέατρο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "loannina Zoom 1m 3m 6m Average Rainfall Amount (mm) and Rainy Days YTD ly All 600mm 400mm 2010 2012 200mm 2014 2016 2018 2020 Ⅲ Rain (mm) Days WorldWeatherOnline.com"