image description

Εξερχόμενος από τα αποδυτήρια μετά την οριστικοποίηση της αναβολής του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Αντώνης Οικονομόπουλος, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ήταν ένα σοκ η απόφαση να μη διεξαχθεί ο αγώνας, καθώς έχουν γίνει ματς και με χειρότερες συνθήκες, ωστόσο ανέφερε ότι δεν φοβάται την επιβάρυνση της ομάδας στη συνέχεια, αφού έχουν αποδείξει στο διάστημα Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν.

Αναλυτικά:

Για την αναβολή: «Κι εμείς πάθαμε ένα σοκ με την αναβολή του αγώνα γιατί έχουμε παίξει περισσότερα παιχνίδια με καταρρακτώδη βροχή και πιο πολύ νερό στο γήπεδο. Σίγουρα είναι ένα επικίνδυνο τερέν για όλους τους ποδοσφαιριστές, πάνω από όλα είναι η υγεία. Παρ’όλα αυτά θέλαμε να αγωνιστούμε, αλλά τι να κάνουμε τώρα, όταν οριστεί σε νέα ημερομηνία θα κρατηθούμε για τότε».

Για το ότι το ματς μπορεί να οριστεί ενδιάμεσα από κρίσιμα παιχνίδια πρωταθλήματος:  «Όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα. Αν σκεφτούμε ότι το διάστημα Γενάρη με μέσα Φλεβάρη παίξαμε πολλά ματς, η ομάδα έδειξε πώς μπορεί να ανταπεξέλθει και το ίδιο θα κάνουμε και τότε αν χρειαστεί».

Για το καλό ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματα που έρχονται: «Πραγματικά η ομάδα αυτή τη στιγμή ρολάρει πάρα πολύ ωραία, ωραίο ποδόσφαιρο και ωραία αποτελέσματα. Θεωρώ πώς αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, σίγουρα παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη αλλά παίζουμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και όλα θα πάνε καλά».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι: «Η Αθήνα μάς πάει. Αν συνυπολογίσουμε ότι με τις μεγάλες ομάδες έχουμε πάει εξίσου καλά, έχουμε πάρει βαθμούς, όλα είναι ανοιχτά. Κάθε ματς πάμε να το κερδίσουμε».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια:  «Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και με τα παιδιά που ήταν πέρυσι και με αυτά που έχουν ενταχθεί στο κλίμα Έλληνες και ξένοι. Πάρα πολύ καλό».