Όλα δείχνουν ότι ο εξ’ αναβολής αγώνας του car.gr ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό θα πάει για 25 Φεβρουαρίου, αφού η ΕΠΟ πρέπει να ορίσει εκ νέου το ματς εντός των επόμενων 15 ημερών.

Η πρόβλεψη για πολικές θερμοκρασίες μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην ΕΠΟ να ορίσει τον αγώνα για την ερχόμενη Τετάρτη κι έτσι το ματς πάει για τη μεθεπόμενη εβδομάδα και μάλιστα ημέρα Πέμπτη και πάλι, αφού ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Επιπλέον, στην ΕΠΟ δεν θέλουν να καθυστερήσουν τις ρεβάνς του Κυπέλλου, αλλά να γίνουν κανονικά το τριήμερο 2,3 ή 4 Μαρτίου.

Ο ορισμός αυτός, βέβαια, φέρνει προβληματισμό στους Ηπειρώτες, που θα έχουν εκείνοι μπροστά τους ένα ντέρμπι, όπως αυτό της Λαμίας, οπότε ο κ. Γιαννίκης προφανώς θα πρέπει να επιλέξει με ποιους παίκτες θα κατέβει σε κάθε ματς, ανάλογα με τη βαρύτητα που θα δοθεί σε κάθε ένα.

*Η φώτο είναι σημερινή από τις εργασίες συντήρησης που γίνονται για να είναι έτοιμο το γήπεδο στο ματς με τον ΟΦΗ. Ο καλός καιρός σήμερα και το γεγονός ότι δεν διεξήχθη το ματς χθες, τουλάχιστον άφησαν το γήπεδο να “ξεκουραστεί” και να μη φθαρεί παντελώς.