Το μυαλό στον ΠΑΟΚ έχουν πλέον στον car.gr ΠΑΣ Γιάννινα μετά την αναβολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα το γεγονός ότι το ματς θα γίνει στο Περιστέρι, με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων να κάνουν λόγο για χιονόπτωση στην Αθήνα από τα ξημερώματα, τα αφήνουν όλα ανοιχτά για τη διεξαγωγή κι αυτού του παιχνιδιού.

Τίθεται δε το ερώτημα, αν υπάρξει χιονοκάλυψη στο γήπεδο του Ατρομήτου, ποιος θα αναλάβει να το καθαρίσει για τον αγώνα; Θα διαθέσει το προσωπικό του ο Ατρόμητος; Συν τοις άλλοις, οι δύο αποστολές θα πρέπει να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Συνεχής πρόγνωση για τα Δυτικά προάστια της Αττικής ΕΔΩ

Στα Γιάννενα, πάντως, ξεκίνησε η προετοιμασία για να συντηρηθεί το γήπεδο και να προστατευθεί από την παγωνιά που έρχεται από Κυριακή απόγευμα, ώστε τουλάχιστον για τον αγώνα με τον ΟΦΗ να είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Στο μεταξύ, στις προπονήσεις επέστρεψε σήμερα η ομάδα με τον Στέφανο Σιόντη να βγάζει μέρος του προγράμματος και να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση, πιθανότατα στο ματς με τον ΟΦΗ.

Αυτός που δεν υπολογίζεται για τη Δευτέρα είναι ο Γιάννης Κάργας που είναι τιμωρημένος με 7 κίτρινες κάρτες και θα χάσει τα δύο επόμενα ματς με ΠΑΟΚ και ΟΦΗ.

Η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και η συνέχεια περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια 4 εναντίον 2 και 6 εναντίον 4, ενώ στο τέλος έπαιξαν 10 εναντίον 10.