Το κύμα κακοκαιρίας της “Μήδειας” αρχίζει να πλήττει καί την Ήπειρο τις τελευταίες ώρες, αρχικά με βροχές και από το βράδυ θα έρθουν και οι χιονοπτώσεις ακόμα και μέσα στην πόλη, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να προλαβαίνει να βγάζει τη σημερινή προπόνηση με ασθενή βροχόπτωση, αλλά είναι άγνωστο αν αύριο η ομάδα θα καταφέρει να βγει στο γήπεδο για το τελευταίο χαλάρωμα ή μόνο για χιονοπόλεμο!

Ο Σιόντης έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και ενδεχομένως θα είναι στην αποστολή, έστω ως αλλαγή, ενώ ένα μικρό πρόβλημα είχε στον μηνίσκο ο Καρτάλης, ο οποίος δεν ήταν στην πρόσφατη αποστολή με τον Παναθηναϊκό, ξεκουράστηκε για μερικές μέρες, σήμερα προπονήθηκε κανονικά και θα αποφασιστεί αύριο αν και πόσο χρόνο θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στην αμυντική λειτουργία, αλλά και στο build up, αλλά λόγω του ολισθηρού τερέν η προπόνηση κράτησε λιγότερο από μία ώρα, ενώ οι παίκτες ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στα μαρκαρίσματά τους τους για να μην υπάρξει απρόοπτο της τελευταίας στιγμής.

Η αποστολή θα αναχωρήσει την Κυριακή υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες για να διανύσει οδικώς την απόσταση ως την Αθήνα, με την ελπίδα ο χιονιάς να μην επηρεάσει το ταξίδι της.

Στο μεταξύ, η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο εξ’ αναβολής αγώνας κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00. Πάντως οι μετεωρολόγοι προβλέπουν χιόνια και πολικές θερμοκρασίες από αύριο και για την επόμενη εβδομάδα, οπότε όλα είναι ανοιχτά.