Το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ και στην ΑΕΚ στο Αλκαζάρ για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας δεν θα διεξαχθεί!

Ο διαιτητής αφού επιθεώρησε το γήπεδο, ξεκίνησε στη συνέχεια να συντάσσει το φύλλο αγώνα στα αποδυτήρια και έχει ενημερώσει ήδη τις δύο ομάδες ότι το παιχνίδι δεν μπορεί να διεξαχθεί λόγω των καιρικών συνθηκών.

Από την μεριά της η ΑΕΚ μέσω του Βασίλη Δημητριάδη εξέφρασε την θέση της και υποστήριξε πως θέλει να αγωνιστεί κανονικά!

«Εμείς ήρθαμε για να παίξουμε και θέλουμε να παίξουμε. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εγγυήθηκε ότι αύριο το γήπεδο θα είναι οκ αλλά πριν κλείσει το φύλλο αγώνα θελουμε να κατατεθεί η θέση μας για το τι έκανε η ΠΑΕ ΑΕΛ από χθες το βράδυ με γνωστά τα καιρικά φαινόμενα και σήμερα το πρωί προκειμένου να γίνει το ματς κανονικά σήμερα και πως αυτό που δεν έκανε προκειμένου να καθαριστεί σήμερα το γήπεδο για να γίνει κανονικά ο αγώνας είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει αύριο προκειμένου να γίνει κανονικά. Το πρωί ο υπευθύνος συντηρητής του γηπέδου έλεγε ότι το γήπεδο είναι δύσκολο να ετοιμαστεί και για σήμερα και για αύριο, αλλά τελικά το απόγευμα η θέση είναι ότι αύριο όλα θα είναι οκ»», ανέφερε.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΑΕΛ, Τάσος Χριστακόπουλος, υποστήριξε πως μπορεί το παιχνίδι να διεξαχθεί αύριο αφού πιθανότατα η κατάσταση του γηπέδου θα είναι εντάξει.

«Με βάση τις καιρικές συνθήκες και τα όσα έχει εγγυηθεί τελικά ο υπεύθυνος του χλοοτάπητα, το γήπεδο για αύριο είναι πολύ πιθανό και εκτιμάται ότι θα είναι οκ», ανέφερε.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έγιναν σε ήρεμο κλίμα, με τον Δημητριάδη να υποστηρίζει πως η ΑΕΚ θέλει έστω και αύριο να παίξει κανονικά το ματς.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση της Λίγκας, αλλά και η κατάσταση του αγωνισιτκού χώρου, για το αν θα διεξαχθεί αύριο Δευτέρα το παιχνίδι ή αν θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία. Βάσει του ΚΑΠ, πάντως, η αναμέτρηση πηγαίνει για αύριο την ίδια ώρα, εφόσον το επιτρέψει ο χιονιάς.