Ο Γιώργος Παμλίδης αναφέρθηκε κυρίως στο γκολ του Ζίβκοβιτς, ο οποίος με την ωραία του ατομική προσπάθεια ξεκλείδωσε ένα ματς που μπορεί να πήγαινε στην ισοπαλία, αφού ο ΠΑΟΚ δεν δημιουργούσε κλασικές ευκαιρίες.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ έμεινε σήμερα μακριά από τον καλό του εαυτό: «Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας, σήμερα δεν ήμασταν σε καλή μέρα και γι’ αυτό χάσαμε το παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά ακόμα και σε μια άσχημη μέρα νομίζω ότι δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Σίγουρα είχαν την υπεροχή οι αντίπαλοι. Με ατομική ενέργεια ξεκλείδωσαν το παιχνίδι. Το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν, θα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Επειδή δεν ήταν τόσο καλό παιχνίδι πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα. Να κοιτάξουμε τα προβλήματά μας σήμερα, να δούμε τι δεν κάναμε καλά και να προχωρήσουμε».

Για το που κρίθηκε το ματς: «Θεωρώ ότι σταθήκαμε λίγο τυχεροί που δεν δεχτήκαμε το πρώτο πέναλτι, από εκεί και πέρα κρίθηκε το ματς σε μια ατομική ενέργεια που ξεκλείδωσε το ματς. Έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι δεν θεωρώ ότι θα το κερδίζαμε, αλλά μπορεί να μη χάναμε».