Ο Χρήστος Ελευθεριάδης αναγνώρισε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχε απόδοση παρόμοια με τα προηγούμενα ματς και δήλωσε ότι δίκαια νίκησε ο ΠΑΟΚ.

Για το αν άξιζε κάτι ο ΠΑΣ από το σημερινό παιχνίδι: «Θεωρώ  ότι δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ πήρε τα πατήματα που ήθελε, βρήκε τις ευκαιρίες, έχασε ένα πέναλτι και μπορώ να πω ότι στο α’ ημίχρονο ήταν ξεκάθαρα καλύτερος. Εμείς μπήκαμε στο β’ ημίχρονο να διεκδικήσουμε κάτι, να προσπαθήσουμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να κάνουμε το παιχνίδι μας και μετά το 60’ προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάτι σαν φάσεις, αλλά νομίζω ότι δίκαια ο ΠΑΟΚ πήρε σήμερα το αποτέλεσμα».

Για το ότι ήταν καλά διαβασμένος ο ΠΑΟΚ και δεν βρήκε ο ΠΑΣ τους χώρους: «Τακτικά ήταν καλός, έχει την ποιότητα, έβαλε τα γκολ και πήρε τους 3 βαθμούς».

Για το αν θα έπαιζε ρόλο αν γινόταν το ματς στα Γιάννενα: «Δεν νομίζω ότι έπαιξε ρόλο, άλλωστε δεν μιλάμε για έδρες πλέον χωρίς τον κόσμο στο γήπεδο. Εμείς θέλουμε καλά γήπεδα για να παίζουμε, απλά σήμερα δεν κάναμε καλό παιχνίδι σαν αυτά που έχουμε συνηθίσει ως τώρα».