Σε συνεχή διαβούλευση με τη δικηγόρο της ομάδας στην Αθήνα την κα Σεβαστοπούλου είναι η ΠΑΕ car.gr ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να εξεταστούν όλα τα πιθανά “όπλα” της ομάδας μετά την απόφαση της ΕΠΟ και του κ. Γραμμένου προσωπικά να αναλάβει να αλλάξει έδρα στον αγώνα των “κυανόλευκων” με τον Παναθηναϊκό.

Αρκετά σοβαρές είναι οι πιθανότητες προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ώστε να αποφανθεί εκείνο αν είναι νόμιμη η αλλαγή, αφού για την αλλαγή έδρας δεν ελήφθη υπόψη ούτε η εκτίμηση της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ ούτε του γεωπόνου ούτε της ομάδας, αλλά ούτε και του μετεωρολογικού σταθμού Ιωαννίνων για την κατάσταση του γηπέδου και τις καιρικές συνθήκες.

Κατά καιρούς έχουν γίνει σκάνδαλα και σκάνδαλα, αλλά σήμερα η ΕΠΟ έκανε επίδειξη πυγμής στον ΠΑΣ και δουλικότητας στον Παναθηναϊκό, που βολεύεται από τον ορισμό στο Αγρίνιο, αφού τη Δευτέρα ξαναπαίζει εκεί για το πρωτάθλημα. Το γεγονός ότι επελέγη το Αγρίνιο και όχι π.χ το “Κλ. Βικελίδης” ή κάποιο άλλο γήπεδο είναι απόλυτη απόδειξη για κάτι τέτοιο.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ θα αποστείλει επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΠΟ για το γεγονός ότι τον αγνόησε στην αλλαγή έδρας.