Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του θα πραγματοποιήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα από σήμερα στο Καρπενήσι. Η αποστολή αναχώρησε στις 7 το πρωί και το απόγευμα θα γίνει η πρώτη προπόνηση. Η ομάδα θα παραμείνει για 12 μέρες στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, όπου θα «χτιστεί» για 4η σερί σεζόν.

Στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν φυσικά ο Λίλα, που είναι σε διακοπές μετά το EURO, και ο Σταύρος Τσουκαλάς, που τις τελευταίες 2-3 μέρες είχε προϊδεάσει τον πρόεδρο ότι θέλει να αποχωρήσει, αλλά οι υπόλοιποι το έμαθαν παραμονή της αναχώρησης.

Από εκεί και πέρα, στο Καρπενήσι έχουν πάει οι 2 απ’ αυτούς που δοκιμάζονταν, Ένες Ντόλοβατς και Αρντίτ Χοτζάι. Για τον Στέβιτς υπήρχαν απαιτήσεις και από την ομάδα του, ενώ και ο ίδιος είχε «τσιμπημένο» συμβόλαιο για πιτσιρικάς.

Τέλος, λόγω του τραυματισμού του Περιστερίδη, που θα ακολουθεί πρόγραμμα χωρίς μπάλα, κλήθηκε και ο τερματοφύλακας Δημήτρης Παππάς της Κ-20.

Αναλυτικά η αποστολή απαρτίζεται από 25 παίκτες: Περιστερίδης, Πασχαλάκης, Κολιοφούκας, Παπαϊωάννου, Παππάς, Τζημόπουλος, Μπέριος, Καρανίκας, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Γιάκος, Κοζορώνης, Νικολιάς, Ακόστα, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς, Κούτρης, Φερφελής, Μαυροπάνος, Ζιώγας, Κόκας, Ψαρράς, Μασούρας, Ντόλοβατς, Χοτζάι.