image description

Δεν θα έχει αντίδικο μόνο την ΕΠΟ η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα την Πέμπτη στο Διαιτητικό Δικαστήριο, αλλά και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός που αποφάσισε να ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της ΕΠΟ και της απόφασής της να αλλάξει την έδρα του παιχνιδιού.

Έτσι, το αθηναϊκό κατεστημένο ενωμένο σαν μια γροθιά θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να αποδείξει την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στους “Ζωσιμάδες”, αλλά και το πόσο δυσμενείς είναι οι καιρικές συνθήκες στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, μήπως και δικαιολογήσουν έτσι τη σκανδαλώδη απόφαση αλλαγής έδρας.

Θυμίζουμε ότι η προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έχει οριστεί για τις 10 το πρωί και η απόφαση θα εκδοθεί το πολύ σε 1-2 ώρες.

«Προσφυγή της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966» κατά του ΝΠΙΔ τριτοβάθμιου σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» (ΕΠΟ) περί ακυρώσεως της με αρ. πρωτ. 2925/16.02.21 απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ περί αλλαγής της έδρας διεξαγωγής του εξ΄ αναβολής αγώνα της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ των ομάδων της ΠΑΕ Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (γηπεδούχος ομάδα) και της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ».

Πρόσθετη παρέμβαση της ανώνυμης ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ» κατά της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966» και υπέρ του ΝΠΙΔ τριτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» (ΕΠΟ).