Καταψήφισε τον διοικητικό απολογισμό της διοίκησης Γκιρτζίκη στην ΕΠΟ, ο ΠΑΣ Γιάννινα, που ήταν μία από τις 6 ΠΑΕ που ψήφισε αρνητικά, με άλλες 6 να ψηφίζουν “ναι” και 4 να απέχουν. Γενικώς η αντιπολίτευση έστειλε ηχηρό μήνυμα, καθώς η ψηφοφορία ήταν 88-82 υπέρ του διοικητικού απολογισμού, που ψηφίστηκε οριακά.

Υπέρ ψήφισαν Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Βέροια, Καλλονή, Λεβαδειακός και Πανθρακικός, ενώ κατά οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Παναιτωλικός και ΠΑΣ. Τέσσερις ΠΑΕ δεν ψήφισαν καν και πρόκειται για τους Ηρακλή, Πανιώνιο, Πλατανιά και Αστέρα.

Ανάμεσα στις Ενώσεις που καταψήφισαν και οι 3 εκπρόσωποί της ήταν φυσικά και η ΕΠΣΗΠ, κάτι που δείχνει το αρραγές μέτωπο της πόλης κατά της διοίκησης της ΕΠΟ.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του sport-fm.gr

Εγκρίθηκε μεν, αλλά με αριθμούς που καταδεικνύουν πόσες «διαρροές» πλέον έχει η διοίκηση Γκιρτζίκη, ο διοικητικός απολογισμός στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ.

Μετά την καταμέτρηση της ψηφοφορίας, υπήρξε έγκριση με ψήφους 88-82 για το διοικητικό απολογισμό, με τον συσχετισμό των δυνάμεων να δείχνει πως η αντιπολίτευση έχει πλέον ισχυροποιηθεί και τα δεδομένα αλλάζουν εντυπωσιακά υπέρ των δυνάμεων που υποστηρίζονται από την “συμμαχία” ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ τον προσεχή Οκτώβριο.

Είναι ενδεικτικό ότι σε όλες τις προηγούμενες Γενικές Συνελεύσεις της Ομοσπονδίας, οι διοικητικοί απολογισμοί υπερψηφίζονταν συνήθως με ποσοστά που άγγιζαν το 90%, ενώ τώρα η έγκριση ήταν απολύτως οριακή.

Η διοίκηση Γκιρτζίκη πήρε 25 «καθαρές» ενώσεις (δηλαδή ενώσεις που οι τρεις εκπρόσωποί της ψήφισαν το ίδιο), η αντιπολίτευση 23, ενώ πέντε ενώσεις ψήφισαν «σπασμένα» (oι τρεις εκπρόσωποι δεν ψήφισαν το ίδιο). Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας απουσίαζε (ψήφισαν οι δύο από τους τρεις εκπροσώπους), ενώ δύο Ενώσεις (Άρτα και Καστοριά) δεν ψήφισαν καθόλου.

Από τις ΠΑΕ, οι ψήφοι ήταν 6-6. Υπέρ ψήφισαν Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Βέροια, Καλλονή, Λεβαδειακός και Πανθρακικός, ενώ κατά οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Παναιτωλικός και ΠΑΣ. Τέσσερις ΠΑΕ δεν ψήφισαν καν και πρόκειται για τους Ηρακλή, Πανιώνιο, Πλατανιά και Αστέρα.

Στο μεταξύ, ο οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκε με 105 ψήφους υπέρ και 61.