Σκόρερ με τον ίδιο τρόπο όπως και με τον Παναιτωλικό ο Γιάννης Κάργας στον σημερινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα ήταν αυτός που ολοκλήρωσε και πάλι την ανατροπή. Μετά το ματς μίλησε έξω από το γήπεδο στην κάμερα του super-fm.gr

«Δόξα τον Θεό καταφέραμε και κάναμε πάλι μια ανατροπή εδώ στο Αγρίνιο. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι κι έτσι όπως ήρθε το αποτέλεσμα μάς δίνει δύναμη για τη συνέχεια».

Για την ενέργεια που έβγαλε ο ΠΑΣ σε σύγκριση με το προηγούμενο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Δεν θα πω ότι δεχτήκαμε σφαλιάρα από τον ΠΑΟΚ, απλά όταν είσαι κακός και χάνεις, τότε το λογικό είναι σαν ομάδα να βγάλεις αντίδραση. Μπορέσαμε και το κάναμε αυτό όλοι μαζί σαν ομάδα κι έτσι ήρθε και το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι μας ξύπνησε κιόλας το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού».

Για το αν πήρε προβάδισμα πρόκρισης ο ΠΑΣ: «Ας μην είμαστε αχάριστοι. Κερδίσαμε, αλλά έτσι όπως ήρθε το ματς μας αφήνει μια πικρία γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει κι άλλα γκολ».

Για τα όσα έγιναν πριν το ματς και αν τους πείσμωσαν: «Εννοείται. Καταλαβαίναμε ότι ο κόσμος ένιωθε αδικημένος, όπως κι εμείς. Δεν υπήρχε λόγος να φύγουμε από την έδρα μας. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη σε όλη την πόλη».

Για το ματς με τον ΟΦΗ που ακολουθεί: «Δεν τελειώνει η κατηγορία σ’ ένα ματς. Μπορεί να χάσεις και να πάρεις όλα τα επόμενα ή μπορεί να το κερδίσεις και μετά να μπλέξεις. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα δούμε στο τέλος τι ταμείο θα έχουμε κάνει».