Ο Άγγελος Λιάσος έβαλε κι αυτός το δικό του λιθαράκι στο σημερινό θετικό αποτέλεσμα του ΠΑΣ στο κύπελλο και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα του super-fm.gr

Για το αν θα μπορούσε ο ΠΑΣ και μεγαλύτερο σκορ: «Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα σ’ έναν πολύ καλό αντίπαλο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, έχουμε άλλο ένα ματς στη Λεωφόρο, οπότε πάμε να πάρουμε την πρόκριση εκεί μέσα».

Για την ανατροπή κι αν είναι γούρικη έδρα του Παναιτωλικού: «Δεν πιστεύω στα γούρια, πιστεύω στην ομάδα μου, ήμασταν πολύ καλοί σήμερα και αξίζαμε τη νίκη. Πάμε τώρα στη Λεωφόρο για την πρόκριση».

Για το που κρίθηκε το ματς: «Στην αποφασιστικότητα που είχαμε ως ομάδα. Δεν το αφήσαμε όταν προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δίκαια πήραμε τη νίκη».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΣ να κρατήσει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη (πρωτάθλημα και κύπελλο): «Ναι, γιατί όχι; Γιατί να μη μπορεί; Πιστεύουμε στην ομάδα μας, έχουμε καλούς παίκτες, καλή ομάδα και εννοείται ότι μπορούμε».