Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχουν φέρει προβληματισμό στην ομάδα του ΟΦΗ και για τον λόγο αυτό, ενόψει του ΠΑΣ Γιάννινα, επιστρατεύεται ακόμα και ο Νίκος Νιόπλιας!

Σε μια προσπάθεια συσπείρωσης, ο αθλητικός διευθυντής του ΟΦΗ, Γιάννης Σαμαράς, συναντήθηκε με τον βετεράνο άσο και του ζήτησε να κάτσε στον πάγκο ως γενικός αρχηγός στο παιχνίδι με τους Γιαννιώτες.

Θέλει νέο ξεκίνημα ο Σίμος

Όλα δείχνουν ότι το ματς με τον ΠΑΣ είναι κομβικό για την παραμονή του Σίμου στον πάγκο της ομάδας του Ηρακλείου. Στις δηλώσεις του έκανε λόγο για νέο ξεκίνημα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιώργου Σίμου στην κάμερα του ΟΦΗ TV:
«Μετά από συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα που έχει η ομάδα μας, χρειαζόμαστε ένα καινούργιο ξεκίνημα, μία καινούργια αρχή. Θέλουμε και μπορούμε και είναι στο χέρι μας να παλέψουμε γι’ αυτό. Κι αυτό θα κάνουμε στον αγώνα που έρχεται την Κυριακή. Έχουμε προπονηθεί αρκετά καλά και προπονούμαστε αρκετά καλά.

Έχουμε μιλήσει και με τους παίκτες. Γιατί η αλήθεια είναι ότι και στον ψυχολογικό τομέα τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα δεν βοηθούν. Αλλά γι’ αυτό είμαστε εδώ. Δοκιμάζονται οι αντοχές μας. Και εμείς είμαστε όλοι μαζί εδώ για να πάμε και να παλέψουμε και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, μία καινούργια αρχή.

Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό θα πάμε να κάνουμε. Ο αντίπαλος είναι μία ομάδα που έχει μία σταθερή φιλοσοφία όλον τον χρόνο. Είναι μία πολύ αξιόλογη ομάδα. Όμως, με κάθε σεβασμό προς τον αντίπαλο, εμείς τη δεδομένη χρονική στιγμή πρέπει να συγκεντρωθούμε στις δικές μας ικανότητες, στα δικά μας ”θέλω” και θέλουμε να πάμε εκεί με τον μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να βγάλουμε τον εγωισμό μας, να αντιδράσουμε και να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα».