Στο Καρπενήσι συνάντησε σήμερα την ομάδα ο κ. Γεωργουλόπουλος, αντικαθιστώντας κατά μία έννοια τον Γιάννη Πετράκη που μετέβη για οικογενειακούς λόγους στην Κρήτη και θα χρειαστεί να λείψει ως την Κυριακή ή την Δευτέρα το μεσημέρι το πολύ.

Ο βοηθός του κ. Πετράκη δεν ήταν από τις πρώτες μέρες δίπλα στην ομάδα, λόγω κάποιων υποχρεώσεων, αλλά από σήμερα θα είναι κανονικά με την ομάδα και στο πλευρό του Γιάννη Πετράκη, όταν επιστρέψει κι εκείνος.

Στο Καρπενήσι υπάρχει και διοικητική παρουσία, καθώς ανέβηκε και ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης, ο οποίος μετέφερε το μήνυμα, ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει ανησυχία και ότι οι μεταγραφές θα γίνουν σύντομα.

Παρά την ανησυχία που έχει ενσκήψει μεταξύ των φιλάθλων, στην ομάδα βλέπουν ψύχραιμα την κατάσταση και είναι σίγουροι ότι και αυτός ο σκόπελος θα ξεπεραστεί, όπως ξεπεράστηκαν κι άλλοι δυσκολότεροι.

Ολοκληρώθηκε λιγο πριν τις οχτώ η πρώτη προπόνηση προσαρμογής στο Καρπενήσι.

Σε ό,τι αφορά την πρώτη μέρα στο Καρπενήσι, το απόγευμα οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Έκαναν ασκήσεις αερόβιας ικανότητας και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.  Από αύριο θα επιστρέψουν στις διπλές (08:00 και 19:00) προπονήσεις.