Ευχαριστημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Γιαννίκης, που τόνισε ότι η ομάδα του δεν απειλήθηκε καθόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, είχαμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο 20λεπτο με γρήγορο γκολ, με και για δεύτερο φάσεις και με κατοχή μπάλας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι δύναμης, λογικό. Ήμασταν δυναμικοί και πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια».

Για το γρήγορο γκολ το οποίο κράτησε η ομάδα: «Δεν δεχθήκαμε το γκολ, είχαμε φάσεις και για δεύτερο. Ο ΟΦΗ απ’ ότι θυμάμαι είχε μια φάση μόνο οπότε και στην αμυντική λειτουργία τα πήγαμε καλά. Πιστεύω, λοιπόν, ότι ήρθε δίκαια η νίκη».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα: «Έλειπε το δεύτερο γκολ και μετά θα μιλούσαμε για ένα πάρα πολύ καλό πρώτο 20λεπτο εντός έδρας, με μεγάλη πίεση, κατοχή, ηρεμία, καλό άμεσο pressing. Εντάξει, όμως, ήταν σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, γιατί η εβδομάδα δεν ήταν εύκολη».

Για το αν νιώθει πιο άνετα η ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα: «Η νίκη μας δίνει μια ανάσα σίγουρα, αλλά κοιτάμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά, να κερδίζουμε τα παιχνίδια, έχει δρόμο ακόμα».