Σε μια γιορτινή ημέρα για τα Γιάννενα ο ΠΑΣ έδωσε στον κόσμο της πόλης άλλον ένα λόγο γιορτής, σύμφωνα με τον σκόρερ Γιώργο Παμλίδη, ο οποίος έφτασε τα 7 γκολ φέτος (6 στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο!).

Οι δηλώσεις του σκόρερ του ΠΑΣ

Για τη σφραγίδα που έβαλε και σ’ αυτό το παιχνίδι: «Θεωρώ ότι ήταν μια συνολική προσπάθεια. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή και δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου, ενώ είχαμε και κάποιες ευκαιρίες να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ πως δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα και έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για το αν το παιχνίδι του ΠΑΣ έχει ωριμάσει και αν παίζει πιο έξυπνα πλέον: «Στον πρώτο γύρο, όταν τελείωναν τα παιχνίδια, όλο λέγαμε «να μας γίνει μάθημα». Νομίζω ότι φτάσαμε σε ένα σημείο που μας έχει γίνει μάθημα και όταν καταφέρνουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ έχουμε τη δυνατότητα και την εμπειρία σαν ομάδα να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ και να παίρνουμε τις νίκες».

Για το αν αυτή η νίκη τους απελευθερώνει: «Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι κομβικό για τη συνέχεια. Σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι, δώσαμε χαρά και στον κόσμο, ο οποίος σήμερα γιορτάζει την απελευθέρωση της πόλης, γιορτάζουν 108 χρόνια ελευθερίας. Τους δώσαμε και εμείς μια χαρά παραπάνω, είναι πολύτιμη αυτή η νίκη για τη συνέχεια και είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι».