Η σημερινή νίκη του car.gr ΠΑΣ Γιάννινα επί του ΟΦΗ τον ανέβασε στην 9η θέση της βαθμολογίας της Super League με 24 βαθμούς και μόνο 3 αγωνιστικές να απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος. Ήδη οι Ηπειρώτες έχουν διαφορά 5 βαθμών από τον 11ο ΟΦΗ και τον έχουν και στην ισοβαθμία, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων στο σύνολο του πρωταθλήματος, μιας και στα προηγούμενα κριτήρια των μεταξύ τους βαθμών και γκολ ισοβαθμούν.

Τα Playouts θα διεξαχθούν σε επτά (7) αγωνιστικές ημέρες ήτοι σε ένα ένα (1) μοναδικό γύρο κατά τον οποίο όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν έναντι όλων των άλλων, βάσει κλήρωσης. (Δεν παίζουν οι “ισχυροί” στην έδρα τους με τους ανίσχυρους, αλλά όπου τους ορίσει η κλήρωση).

Οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 7, 8, 9 και 10 της Κανονικής Περιόδου θα αγωνιστούν σε τέσσερις (4) εντός έδρας και τρεις (3) εκτός έδρας αγώνες στα Playouts ενώ οι ομάδες των θέσεων 11,12,13 και 14 θα αγωνιστούν σε τρεις (3) εντός έδρας αγώνες και τέσσερις (4) εκτός έδρας αγώνες βάσει κλήρωσης.

Με τον Βόλο να έχει ξεφύγει αρκετά με τους 30 βαθμούς και να είναι το φαβορί να μπει ως πρώτος στα πλέι-άουτ και ρυθμιστής, αφού θα είναι “αδιάφορος”, με τον Παναιτωλικό και την ΑΕΛ να μην προλαβαίνουν βαθμολογικά τον ΠΑΣ στην κανονική περίοδο, πάμε να δούμε το πρόγραμμα των υπολοίπων:

8. Ατρόμητος (26 βαθμοί): Άρης (εκτός), Αστέρας Τρίπολης (εντός), Λαμία (εκτός)

9. ΠΑΣ Γιάννινα (24 βαθμοί): Λαμία (εκτός), Παναθηναϊκός (εντός), Αστέρας Τρίπολης (εκτός)

10. Απόλλων Σμύρνης (22 βαθμοί): ΟΦΗ (εντός), ΑΕΚ (εκτός), Παναιτωλικός (εντός)

11. ΟΦΗ (19 βαθμοί): Απόλλων Σμύρνης (εκτός), ΑΕΛ (εντός), Άρης (εκτός)

12. Λαμία (15 βαθμοί): ΑΕΛ (εκτός εξ’ αναβολής), ΠΑΣ (εντός), Ολυμπιακός (εκτός), ΑΕΛ (εντός εξ’ αναβολής), Ατρόμητος (εντός)