image description

Το θέμα για τον τεχνικό έλεγχο, την αξιολόγηση των χλοοτάπητων και της υποδομής τους συζητήθηκε στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League, η οποία θα προχωρήσει και σε κανονιστικό πλαίσιο για το πότε θα θεωρούνται κατάλληλοι οι αγωνιστικοί χώροι.

Η “καμπάνα” χτυπάει φυσικά για ΠΕΑΚΙ και ΠΑΣ Γιάννινα, που το φετινό καλοκαίρι θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε ακριβή, αλλά οριστική λύση ή “εξορίες” κάθε φορά που θα βρέχει…

Βέβαια προβλήματα παρουσιάστηκαν φέτος και σε ομάδες όπως ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Άρης με ΟΑΚΑ και “Κλ. Βικελίδης”. Οι τρεις αυτές ομάδες οδηγήθηκαν επίσης σε “εξορίες”.

Η ανακοίνωση της Super League:

Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εγκρίθηκαν ομόφωνα τα θέματα ηλεκτρονικής κλήρωσης, κλειδαρίθμων και λοιπών ζητημάτων αναφορικά με τα Play Off και τα Play Out Πρωταθλήματος Super League Interwetten τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Αποφασίστηκε ομόφωνα η αναδιαμόρφωση του πλαισίου που αφορά στον έλεγχο και την παρακολούθηση των αγωνιστικών χώρων, με βασική προτεραιότητα να γίνει κεντρικά η αξιολόγηση με τεχνικούς ελέγχους, όλων των χλοοταπήτων, αλλά και της υποδομής τους.

Εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος Δ.Σ. για την άμεση υλοποίηση ενός μηχανισμού κεντρικού ελέγχου αγωνιστικών χώρων και της ενίσχυσης του κανονιστικού πλαισίου που αφορά στην καταλληλότητα των αγωνιστικών χώρων.