image description

Δεν ήταν και τόσο απλά τα πράγματα τελικά με τους τραυματισμούς Σιόντη και Οικονομόπουλου. Ο αρχηγός των «κυανόλευκων» έκλεισε σχεδόν 1 μήνα που είναι εκτός δράσης, από εκείνον τον τραυματισμό στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, ενώ ο νεαρός δεξιός μπακ κλείνει ένα δεκαήμερο από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Στέφανος Σιόντης κάνει ειδικές θεραπείες στην Αθήνα με υπερβαρικό οξυγόνο για το οστικό οίδημα που έχει στο γόνατο και θα παραμείνει στην πρωτεύουσα για λίγες ακόμα μέρες και το Σάββατο αναμένεται να επανεκτιμηθεί πως πηγαίνει η αποθεραπεία του για να εκτιμηθεί και το χρονικό διάστημα που θα απουσιάσει.

Ο έμπειρος μέσος είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα και προ διετίας, όταν είχε τραυματιστεί σε αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η μεγάλη του απουσία σημαίνει ότι θα χρειαστεί σίγουρα κι ένα διάστημα σταδιακής επανόδου στην αγωνιστική δράση, οπότε το πιθανότερο είναι να τον ξαναδούμε κάποια στιγμή στα πλέι-άουτ.

Όσον αφορά τον Οικονομόπουλο, έχει ρήξη ακρωμιοκλειδικής και θα μείνει άλλες 20-25 μέρες εκτός προπονήσεων, κάτι που σημαίνει ότι όλο το βάρος τις προσεχείς αγωνιστικές θα πέσει πάνω στον Σάλιακα.