Δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση του car.gr ΠΑΣ Γιάννινα ο Λέο Μπατίστ και ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μεταγραφής του στη Λετονία.

Ο Γάλλος επιθετικός είχε μια καλή οικονομική πρόταση τις τελευταίες μέρες από την ομάδα της Ρίγας στη Λετονία και παράλληλα απέρριψε την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου που του είχε καταθέσει εδώ και καιρό ο κ. Χριστοβασίλης, μιας και το τριετές συμβόλαιό του θα τελείωνε το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα πώλησης του ποδοσφαιριστή και η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά από τη στιγμή που μιλάμε για ομάδα από τη Λετονία και για συμβόλαιο που λήγει σε 3 μήνες, προφανώς τα περιθώρια για ακριβή πώληση είναι πολύ στενά. Αυτό που θα προσπαθήσει να βάλει σε αντιστάθμισμα η “κυανόλευκη” ΠΑΕ είναι μαζί μ’ ένα ποσό που θα πάρει από τη Ρίγα, να μπει και ποσοστό μεταπώλησης.

Η μεταγραφή του Λέο δεν αποκλείεται να τελειώσει ακόμα και σήμερα ή το αργότερο την Κυριακή που είναι η τελευταία μέρα που ισχύουν μεταγραφές στη Λετονία.