Με τη γνωστή ρήση “αν δεν μπορείς να κερδίσεις, τουλάχιστον μη χάνεις ένα παιχνίδι” ο Μιχάλης Γρηγορίου υποδέχτηκε το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, χαρακτηρίζοντάς το δίκαιο.

Αναλυτικά:

Για την αλληλεξουδετέρωση των δύο ομάδων και για το ότι η ομάδα του δεν πήρε κάτι παραπάνω: «Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, αν μη τι άλλο δεν το χάνεις. Είχαμε μεσοβδόμαδα ματς εμείς με την ΑΕΛ, ενώ τα Γιάννενα ήρθαν πιο ξεκούραστα. Όλα αυτά παίζουν ρόλο και είναι λεπτομέρειες που κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Όμως ήταν καλύτερη η εικόνα μας στο β’ ημίχρονο. Πιέσαμε ψηλά, θέλαμε να διεκδικήσουμε τους 3 βαθμούς και όχι μόνο τον έναν, χάσαμε μία τεράστια ευκαιρία με τον Αραμπούλι και βέβαια η φιλοσοφία μας ήταν να πετύχουμε ένα γκολ. Δεν τα  καταφέραμε, αλλά από την άλλη και ο ΠΑΣ από δικό μας λάθος -δώρο στο 92’ είχε τεράστια φάση να πετύχει ένα τέρμα και στο α’ είχε. Γενικά μέτριο ποιοτικά ματς, θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα, συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο ματς».

Για το αν έχουν βαθμολογικό όριο που στοχεύουν: «Σίγουρα παίζουν ρόλο και τα αποτελέσματα των αντιπάλων μας. Μας ενδιαφέρουν, μετά το δικό μας παιχνίδι, τι κάνουν και οι άλλοι. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ οι ομάδες θα διεκδικούν την παραμονή, όχι μόνο το μπαράζ. Η ιστορία μας έχει διδάξει ότι οι ομάδες που είναι σε δύσκολη θέση δίνουν το κάτι παραπάνω για να επιβιώσουν. Είμαι πεπεισμένος ότι μέχρι την τελευταία αγωνιστική δεν στενοχωριόμαστε, αλλά και δεν χαιρόμαστε για οποιοδήποτε αποτέλεσμα».