Για ένα δυναμικό παιχνίδι που έγινε μίλησε ο Αργύρης Γιαννίκης, που έμεινε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα κράτησε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα.

Για το αν χάθηκε στην επανάληψη η φρεσκάδα ή ο έλεγχος του παιχνιδιού: «Όχι δεν χάσαμε τον έλεγχο. Γενικά ήταν ένα δυναμικό παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες. Πιστεύω ότι αντεπεξήλθαμε. Κάθε ομάδα, είχε από 1-2 ευκαιρίες σε κάθε ημίχρονο. Είχαμε παραπάνω προϋποθέσεις που δεν τις αξιοποιήσαμε, δεν είχαμε καθαρή τελευταία πάσα».

Για τα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Ήμασταν αφοσιωμένοι μόνο στη Λαμία και το δύσκολο σημερινό παιχνίδι. Η Λαμία είχε καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό, είναι σκληρή ομάδα, καταφέραμε να μη δεχτούμε γκολ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Θέλαμε σίγουρα να σκοράρουμε σε κάποια ευκαιρία. Ο Παναθηναϊκός θα μας απασχολήσει από σήμερα το βράδυ».

Για τις σκέψεις που υπάρχουν για τα ματς με τον Παναθηναϊκό: «Τώρα σκέφτομαι να δω πως θα είναι οι παίκτες, να δω ποιοι θα είναι διαθέσιμοι για την Τετάρτη για να βγει το πλάνο».

Για τη μεταγραφή του Λέο: «Δουλεύουμε απ’ όταν ήρθα στον ΠΑΣ για να μπουν γρήγορα όλοι οι παίκτες στο πλάνο. Ο Λέο έφυγε, αλλά συνεχίζουμε».