Δίκαιο το αποτέλεσμα σύμφωνα με τον Γιούρι Λοντίγκιν που έκανε και μια μεγάλη απόκρουση στο ματς λέγοντας ότι ήταν τυχερός στη φάση με τον Αραμπούλι, ενώ έδωσε το σύνθημα πρόκρισης με τον Παναθηναϊκό.

Για την καθοριστική απόκρουση του 66’ στη φάση του Αραμπούλι: «Δεν θα έλεγα ότι ήταν μεγάλη απόκρουση, ίσως στάθηκα λιγάκι τυχερός που έγινε το σουτ πάνω μου. Νόμιζα ότι ήταν οφσάιντ ο παίκτης της Λαμίας, γιατί ήταν πολύ μπροστά. Από εκεί και πέρα όμως, δεν θέλω να σταθώ σ’ αυτή τη φάση, θέλω να σταθώ στο ότι τα παιδιά το πάλεψαν, κράτησαν το μηδέν και είναι πολύ σημαντικό. Ξέρουμε πολύ καλά ότι η Λαμία καιγόταν για βαθμούς κι εμείς καιγόμαστε για βαθμούς. Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι, ίσως όχι όμορφο, αλλά είχε πάρα πολλές μονομαχίες. Και οι δύο ομάδες άξιζαν τον βαθμό».

Για τα ματς με τον Παναθηναϊκό: «Τα περιμένουμε όπως κάθε ματς. Είναι σαφώς πολύ δύσκολο να παίζεις στην έδρα του. Σκεφτόμαστε πρώτα το ματς του κυπέλλου, προετοιμαζόμαστε ήδη από τώρα γι’ αυτό το ματς. Θα κάνουμε την αποθεραπεία μας και μετά συγκεντρωμένοι θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στην επόμενη φάση».