Να αποφύγει την ταλαιπωρία διπλού ταξιδιού σε διάστημα δύο ημερών θέλησε ο car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για απομόνωση και αυτοσυγκέντρωση εν όψει του αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό. Έτσι, η «κυανόλευκη» αποστολή δεν επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής στα Ιωάννινα, αλλά πήγε κατευθείαν στην Αθήνα για τρεις διανυκτερεύσεις και φυσικά για προπονήσεις σε γήπεδο της περιοχής.

Ο κ. Γιαννίκης με τους συνεργάτες του και τους παίκτες του θα έχουν την ευκαιρία σήμερα και αύριο να αναλύσουν διεξοδικά τα ατού των «πρασίνων», να δουλέψουν και ψυχολογικά για τη σημασία των δύο παιχνιδιών που έρχονται αυτήν την εβδομάδα με το «τριφύλλι», ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι για τις μεγάλες προκλήσεις που τους περιμένουν.

Άλλωστε εδώ που έφτασαν τα πράγματα για τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπορούν να πουν πλέον ότι δεν τους ενδιαφέρει η πρόκριση στους 4 του κυπέλλου Ελλάδος όσο κι αν τα επιπλέον παιχνίδια σίγουρα επιφέρουν κόπωση στο σχετικά μικρό ρόστερ που έχουν οι «κυανόλευκοι».

Ο Αργύρης Γιαννίκης για τον αγώνα της Τετάρτης θα έχει τους ίδιους παίκτες που είχε και χθες στη Λαμία διαθέσιμους συν τον Γροσδάνη, αφού οι Σιόντης και Οικονομόπουλος δεν είναι ακόμα σε θέση να επιστρέψουν στην ενεργό δράση, ενώ ο Λέο είναι οριστικά παρελθόν.