Ο Χρήστος Ελευθεριάδης μίλησε έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου μετά τη θριαμβευτική πρόκριση επί του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά όσα είπε:

“Να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου, στο τιμ και γενικά στην ομάδα. Πραγματικά κατορθώσαμε κάτι πολύ μεγάλο που το περίμενε ο κόσμος των Ιωαννίνων. Δείξαμε και στα δύο παιχνίδια ότι αξίζαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το πιστέψαμε από την αρχή και αυτό έγινε και σήμερα. Είμαστε όλοι χαρούμενοι και ελπίζω και όλη η πόλη. Αφιερώνουμε εκεί την πρόκριση και κοιτάμε μπροστά.

Η ομάδα παίζει το ίδιο με κάθε αντίπαλο. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο με πρέσινγκ ψηλά και να κάνουμε φάσεις. Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο κύπελλο, αλλά και στο πρωτάθλημα.

Για το τι τους είπε ο κόουτς στα αποδυτήρια και μπήκαν σκοράροντας δύο φορές: «Ο κόουτς είχε δώσει το πλάνο, ξέραμε ακριβώς πώς να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό. Πιέσαμε ψηλά, μας βγήκαν οι φάσεις, σκοράραμε και από εκεί και πέρα οπισθοχωρήσαμε μόνο για λίγο. Μετά στο β’ ημίχρονο ξαναβρήκαμε τα πατήματά μας».

Για το ότι ίσως τους θελήσουν όλοι σαν αντίπαλο στους “4”: «Ξεκινήσαμε σαν αουτσάιντερ, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά στο γήπεδο δεν παίζουν οι φανέλες. Ήμασταν και στα δύο παιχνίδια πολύ καλοί και δίκαια περάσαμε. Με όποιον και να κληρωθούμε θα τα δώσουμε όλα».

Για το αν υπάρχει προτίμηση αντιπάλου: «Σίγουρα θα περάσουν μεγάλες ομάδες, τις έχουμε αντιμετωπίσει όλες και στο πρωτάθλημα, ξέρουμε πώς να τις παίξουμε, δεν έχουμε προτίμηση, θα μελετήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να πάμε τελικό».

Για τον κόσμο: «Τους αφιερώνουμε αυτή τη νίκη, χάρηκαν όλοι. Είχαν έρθει και μας αποθέωσαν και την προηγούμενη φορά στο Πανηπειρωτικό, τους κάναμε υπερήφανους και πιστεύω θα υπάρξει και συνέχεια».