Σε νέο ρόλο βλέπουμε στα δύο τελευταία ματς τον Καρτάλη, ο οποίος παίζει στον άξονα, έχοντας Παμλίδη και Ελευθεριάδη στα άκρα και έναν επιθετικό μπροστά του. Ο μέσος των Ιωαννίνων μίλησε για την αλλαγή τακτικής και φυσικά για την πρόκριση στην κάμερα της Cosmote:

«Δείξαμε πειθαρχία και ομαδικότητα. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους γιατί γράψαμε ιστορία. Προφανώς βοήθησαν τα δύο γρήγορα γκολ. Τακτικά ήμασταν πολύ καλά, δουλέψαμε σκληρά και αξίζαμε τη νίκη. Ξέραμε ότι έχει ποιότητα ο Παναθηναϊκός και δεν θα είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά σκοράραμε στις δύο πρώτες φάσεις. Αυτή την τακτική που είχαμε την κάνουμε εδώ και λίγες εβδομάδες.

Αμυντικά ήμασταν καταπληκτικοί και αυτό δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό. Τώρα που φτάσαμε στον ημιτελικό ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολη η συνέχεια αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε μεγάλες ομάδες όπως τον Παναθηναϊκό τώρα, και την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, οπότε δεν φοβόμαστε. Προσπαθούμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Αφιερώνω τη νίκη στον αδερφό μου που έχει γενέθλια σήμερα».