Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε μετά τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου για τρίτη συνεχόμενη φορά του Παναθηναϊκού, επικρατώντας με 1-0 για το πρωτάθλημα. Ο Αργύρης Γιαννίκης είπε ότι είναι τεράστιο επίτευγμα να κερδίζεις 3 φορές τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε στο μηδέν στην άμυνα με το “τριφύλλι” να μην έχει ουσιαστικά φάσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

 Για την τρίτη νίκη επί του Παναθηναϊκού και το ότι δεν μπορεί πλέον να θεωρηθεί σύμπτωση: «Δεν έχει σχέση με το ότι ο αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός, εμείς προετοιμαζόμαστε για κάθε αντίπαλο, αλλά τελευταία έχουμε πάρα πολύ καλή προσέγγιση τακτικά, έχουμε ρυθμό και αυτοπεποίθηση. Είχα πει την Τετάρτη ότι δεν είναι αναμένομενο να κερδίζεις δύο φορές τον Παναθηναϊκό, αλλά να τον κερδίζεις και Τρίτη φορά είναι τεράστιο!

Για το ότι τρέχει ένα μικρό αήττητο σερί ο ΠΑΣ Γιάννινα σε πρωτάθλημα και κύπελλο από τις 18 Φεβρουαρίου: «Στην αρχή είχαμε εντυπώσεις, τώρα συνδυάζουμε και αποτέλεσμα με το καλό παιχνίδι. Σήμερα τακτικά ήμασταν φανταστικοί ο Παναθηναϊκός δεν έκανε φάση. Απλά όμως, είναι μία εξέλιξη για την ομάδα, η οποία εξέλιξη δεν είναι ποτέ κατακόρυφη, έχει σκαμπανεβάσματα, μπορεί να σταθεροποιηθείς στη συνέχεια πάλι και σ’ αυτό το σημείο φτάσαμε να είμαστε σταθεροί».

Για τον νέο σκόρερ που βρήκε σήμερα: «Όποιος βάζει γκολ είναι καλοδεχούμενος. Βγάζαμε φάσεις, αλλά είχαμε θέμα στο γκολ. Είναι σημαντικό που δεν δεχτήκαμε πάλι γκολ, αλλά παράλληλα είναι μια φανταστική φάση πάνω στο πρέσινγκ που κερδίζουμε την μπάλα. Ο Παναθηναϊκός έκανε λάθος επειδή τον πρεσάραμε εμείς και βγήκε μια ωραία φάση που βγαίνει και στην προπόνηση».

Για το αν νιώθει πιο άνετα η ομάδα εν όψει πλέι-άουτ μετά τη σημερινή νίκη: «Σίγουρα Κάθε νίκη βοηθάει, αλλά τίποτα δεν τελείωσε ακόμα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι τέλους, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θα προετοιμαζόμαστε ανάλογα».