Ίσως η πιο δυνατή εικόνα της αγωνιστικής, είναι η στιγμή που Μανώλης Σάλιακας, αφιερώνει με δάκρυα στα μάτια τη νίκη του ΠΑΣ επί του Παναθηναϊκού (1-0) στον Τζανακάκη.

Ο ακραίος αμυντικός του Παναιτωλικού υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης περίπου 8 μήνες και αυτό που έσπευσε να δηλώσει ο άσος του ΠΑΣ, ήταν: «Τη νίκη θέλω να την αφιερώσω στον πολύ καλό μου φίλο, Μανώλη Τζανακάκη, που τραυματίστηκε και έκανε εγχείριση. Τον περιμένουμε πίσω δυνατό. Είναι δύσκολη στιγμή ένας τραυματισμός».

Κατά τα λοιπά, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ αναφέρθηκε στην γλυκιά ανάμνηση που θα αφήσει στον ίδιο και στους συμπαίκτες του, η τρίτη συνεχόμενη νίκη του ΠΑΣ επί του Παναθηναϊκού.

Για το σερί νικών επί του Παναθηναϊκού: «Σίγουρα είναι κάτι πολύ όμορφο και θα θυμόμαστε για χρόνια αυτό το σερί επί μιας μεγάλης ομάδας. Και στα 3 παιχνίδια θα έλεγα ότι ήμασταν κυρίαρχοι. Παίξαμε πολύ καλή μπάλα, κερδίζαμε και δημιουργούσαμε φάσεις. Τελειώνει ένα σετ παιχνιδιών με σερί αγώνων και τώρα θα χρειαστούμε ξεκούραση».

Για το μικρό αήττητο σερί που έχτισε η ομάδα και τι άλλαξε: «Χτίσαμε» ένα καλό σερί με τις νίκες αυτές  και τις συνδυάζουμε με καλές εμφανίσεις. Στην αρχή στις λεπτομέρειες χάναμε τα αποτελέσματα. Τώρα έρχονται τα αποτελέσματα και οι καλές εμφανίσεις. Είχαμε δουλέψει το θέμα της συγκέντρωσης».

Για την καλύτερη διαχείριση του προβαδίσματος στα τελευταία ματς: «Σίγουρα δείχνει μία αλλαγή νοοτροπίας ο τρόπος που νικήσαμε τον Παναθηναϊκό. Έχουμε δουλέψει πολύ και προχωράμε».

Για το μηδέν στην άμυνα και τι δείχνει: «Είναι ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Έχουμε εξασφαλίσει ότι θα παίξουμε 4 ματς στην έδρα μας στα πλέι-άουτ και δεν νομίζω ότι θα κινδυνεύσουμε. Βγάζουμε χαρακτήρα, κρατάμε το μηδέν και πιστεύω ότι θα τερματίσουμε ψηλά στη βαθμολογία».

Αν νιώθουν να πατάνε γερά πλέον στα πόδια τους: «Σίγουρα, αλλά δεν θα επαναπαυθούμε. Μπαίνουμε στα ματς για να κερδίζουμε και να χτυπάμε όλα τα ματς».

Για τη χαμένη του ευκαιρία: «Δεν χάνεται αυτό που έχασα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Αναπήδησε η μπάλα στη φάση αυτή.  Μου έδωσαν όμως ψυχολογία οι συμπαίκτες μου και όλα καλά, δεν έμεινα εκεί».