Δύο κρούσματα κορωνοϊού ανιχνεύθηκαν στον Αστέρα Τρίπολης στα καθιερωμένα τεστ που υποβάλλουν οι ομάδες το προσωπικό τους πριν τους αγώνες. Η ομάδα της Αρκαδίας δεν διευκρίνισε αν πρόκειται για παίκτες ή κάποιον του τεχνικού τιμ, ωστόσο η παρουσία κρουσμάτων εν όψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα θέτει σε συναγερμό τις ομάδες και τις αρμόδιες αρχές, γι’ αυτό και θα γίνουν νέα μοριακά τεστ σήμερα στην ομάδα της Τρίπολης, τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνουν γνωστά το πρωί της Κυριακής.

Μόνο αν ο αριθμός των κρουσμάτων ανέβει στα 5 θα υπάρξει αναβολή του αγώνα, διαφορετικά το ματς θα διεξαχθεί κανονικά, γι’ αυτό και ο ΠΑΣ είναι υποχρεωμένος να ταξιδέψει στην Τρίπολη.

Η ανακοίνωση του Αστέρα:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι στον μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε την Παρασκευή (12/03) στους ποδοσφαιριστές, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και το προσωπικό της ομάδας, ανιχνεύθηκαν δύο δείγματα θετικά στον κορονοϊό.

Τηρώντας πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Τα δύο μέλη της ομάδας τα οποία βρέθηκαν θετικά έχουν ήδη απομονωθεί και είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ το πρωί του Σαββάτου (13/03) θα διενεργηθούν επαναληπτικά τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνουν γνωστά το πρωί της Κυριακής (14/03).