image description

Σπουδαίο διπλό για τον ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Αστέρα, με την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη να κρατάει το μηδέν στην άμυνα για 390 λεπτά πλέον, ενώ παράλληλα έσπασε ένα αήττητο σερί 10 αγωνιστικών του Αστέρα. Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο κόουτς των “κυανόλευκων”.

Για το αν σκέφτονται ήδη τον στόχο του κυπέλλου Ελλάδος: «Ακόμα είναι νωρίς να ονειρευτούμε, πρώτα θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Ο Αστέρας έχει δύσκολη έδρα και ποιοτική ομάδα που είχε ένα μεγάλο αήττητο σερί. Είναι μεγάλη νίκη για μας σήμερα.

Στο α’ ημίχρονο είχαμε καλά διαστήματα, αλλά σταθήκαμε λίγο άτυχοι στα δοκάρια για να προηγηθούμε πιο μπροστά στο σκορ, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν δίκαιη η νίκη μας».

Για το αν δόθηκε εντολή οπισθοχώρησης στο β’ ημίχρονο: «Όχι δεν δώσαμε τέτοια εντολή. Εμείς κοιτάμε πάντα να πρεσάρουμε ψηλά και αργότερα που αλλάξαμε το σύστημα θέλαμε να πρεσάρουμε, αλλά και ο αντίπαλος έχει ποιότητα δεν είναι όλα προγραμματίσιμα στο ποδόσφαιρο».

Για τον τραυματισμό του Κρίζμαν: «Έχει κάποια  μυϊκά θέματα, τον αφήσαμε έξω για να κάνει τη θεραπεία του και να τον έχουμε στα πλέι άουτ όσο πιο υγιή γίνεται. Είναι σημαντικός παίκτης για μας».