Μοιρασμένες εξίσου είναι σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γ. Χριστοβασίλη, οι πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου για ΠΑΣ και Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ μίλησε το βράδυ της Τρίτης στο ITV για την κλήρωση του κυπέλλου, την πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά και τον Αργ. Γιαννίκη και την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας που του έχει γίνει από την ΠΑΕ.

Μιλώντας για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό ο κ. Χριστοβασίλης είπε: «Όποιος και να ερχόταν αντιμέτωπος στα ημιτελικά, ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις τρεις μεγάλες ομάδες της χώρας. Αν δούμε βέβαια τα παιχνίδια πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό κάναμε καλύτερες εμφανίσεις από ότι με τους άλλους δύο. Αν είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε και γιατί όχι, να καταφέρουμε να πάμε στον τελικό. Πιστεύω, οι πιθανότητες είναι 50-50».

Το σαββατοκύριακο ξεκινούν οι αγώνες των πλέι άουτ με τον ΠΑΣ, να έχει στόχο την 1η θέση σε αυτή τη βαθμολογία, «κυνηγώντας» αυτή τη στιγμή τον Βόλο, που έχει δύο βαθμούς περισσότερους από τους Γιαννιώτες.

Η πρόταση σε Γιαννίκη και η αναμονή

Σίγουρα το μεγάλο θέμα που θα απασχολήσει το προσεχές διάστημα τον ΠΑΣ είναι η παραμονή του Αργ. Γιαννίκη στον πάγκο της ομάδας. Ο κ. Χριστοβασίλης είπε, ότι έχει γίνει πρόταση ανανέωσης στον κ. Γιαννίκη, για να μείνει μάλιστα «όσα περισσότερα χρόνια γίνεται», όπως ανέφερε, αλλά ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει ακόμη αποφασίσει.

«Ο κ. Γιαννίκης έδειξε από πέρυσι το έργο του. Η ομάδα φέτος έχει ακόμη πιο καλά στοιχεία και δεν είναι τυχαίο, ότι όπου παίζουμε, παίρνουμε συγχαρητήρια. Δεν εξαρτάται όμως μόνον από εμάς. Έχουμε καλή διάθεση και το έχουμε δείξει με την πρότασή μας. Ξέρουμε και τις δυσκολίες γιατί η οικογένειά του είναι στη Γερμανία και αυτός στην Ελλάδα, αλλά πιστεύω τελικά, ότι θα τα καταφέρουμε και θα μείνει όσα περισσότερα χρόνια στον ΠΑΣ. Τον θέλουμε να συνεχίσει το έργο του, αλλά είναι νωρίς πάντως και ακόμη δεν έχει αποφασίσει. Είναι αυτονόητο ότι θα ήθελε καλύτερες εγκαταστάσεις και ποιος από εμάς δε θα το ήθελε. Ο φετινός χειμώνας όμως ήταν μία εξαίρεση με τις τόσες πολλές βροχές, αλλά ότι τα γήπεδα χρειάζονται βελτίωση είναι αυτονόητο και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να τα βελτιώσουμε το καλοκαίρι», ανέφερε ο κ. Χριστοβασίλης.

Πηγή: epirusonline.gr