image description

Όχι μόνο εξαιρετικός προπονητής, αλλά και εξαιρετικός χαρακτήρας δείχνει ότι είναι ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος θέλησε να τιμήσει στο πρόσωπο του κ. Μπαδήμα όλο το τεχνικό τιμ που τον πλαισιώνει. Σε μια κίνηση αβροφροσύνης, λοιπόν, δεν έκανε εκείνος δηλώσεις, αλλά ο βοηθός του, ώστε να προβάλει και το έργο των ανθρώπων που έχει δίπλα του.

Ο κ. Μπαδήμας είπα αρχικά: «Να  διευκρινίσω ότι ο κ. Γιαννίκης δεν κάνει σήμερα δηλώσεις γιατί στο πρόσωπό μου θέλει να δείξει την εκτίμησή του στη δουλειά που έχουμε κάνει αυτά τα 2 χρόνια με όλο το προπονητικό τιμ, δηλαδή κ. Ντουρουντός, ο κ. Χριστόπουλος, ο κ. Γκορτζής κι εγώ. Τον ευχαριστούμε κι εμείς από την πλευρά μας».

Για το ματς τόνισε: «Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, συνεχίζουμε το σερί που έχουμε «χτίσει». Παιχνίδι με παιχνίδι κοιτάμε το που θα φτάσουμε».

Για τη συνέχεια της σεζόν: «Μέχρι τώρα η φιλοσοφία μας είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι σε 2 εβδομάδες με τον ΟΦΗ και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και στο τέλος θα δούμε που θα τερματίσουμε».

Για το ότι έπαιξε απελευθερωμένα η ομάδα από άγχος, κάτι που φάνηκε ειδικά στο α’ ημίχρονο: «Σίγουρα πατάμε καλύτερα, η βαθμολογική μας θέση μας δίνει αυτή τη δυνατότητα. Βγάλαμε πολλές φάσεις και τα παιδιά  έχουν αυτοπεποίθηση και βγαίνουν οι αυτοματισμοί. Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο».

Για το αν θα βοηθήσει αυτή η αυτοπεποίθηση και στο κύπελλο: «Στην ημιτελική φάση που φτάσαμε ξέραμε ότι θα παίξουμε μ’ έναν μεγάλο αντίπαλο. Με όλον τον σεβασμό σε αυτά που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και μην ξεχνάμε ότι είναι ο νταμπλούχος και φαίνεται ότι θα είναι και ο πρωταθλητής, ξέρουμε ότι θα είναι το φαβορί, αλλά από εκεί και πέρα θα κάνουμε τα πάντα για να διεκδικήσουμε την όποια ελπίδα έχουμε».