Ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την εικόνα ήταν ο Σάββας Παντελίδης στις δηλώσεις του, ο οποίος τόνισε ότι μόνο το γκολ έλειψε από την ομάδα του.

«Δεν είναι σίγουρα ένα ιδανικό ξεκίνημα στα πλέι άουτ από τη στιγμή που χάνεις ως ομάδα. Έγινε ένα πολύ ωραίο ματς, με μεγάλη ένταση. Κάναμε δύο λάθη στο α’ ημίχρονο, το ένα το πληρώσαμε, το άλλο (σ.σ. πέναλτι) όχι. Βρήκαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν προσπάθησαν ή δεν βγάλαμε φάσεις. Και τα δύο έγιναν. Από τη στιγμή που δεν πετύχαμε εμείς το γκολ και το πέτυχε ο αντίπαλος, χάσαμε».

Για την εικόνα της ομάδας του: «Ξεκινήσαμε πιέζοντας πολύ ψηλά τον αντίπαλο με πολλή ενέργεια, γιατί θέλαμε να σταματήσουμε τον αντίπαλο που το κάνει πολύ περισσότερο, οπότε θέλαμε να τον πιέσουμε προς το τέρμα του. Το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό, αλλά δεν είχαμε την τύχη να πετύχουμε ένα τέρμα στις ευκαιρίες που είχαμε στο α’ ημίχρονο. Αν το είχαμε κάνει θα ήταν τελείως διαφορετικό ματς. Από εκεί και πέρα το γκολ που δεχτήκαμε μας έριξε την ψυχολογία και μέχρι να τελειώσει το ημίχρονο δεν την ξαναβρήκαμε.

Στο β’ ημίχρονο ξεκινήσαμε πιέζοντας ακόμα πιο ψηλά, αλλά στις φάσεις που βγάλαμε δεν πετύχαμε κάτι».

Για τους βαθμούς που πήραν σήμερα Λαμία και ΑΕΛ και αν τον αγχώνει αυτό: «Θα με άγχωνε πιο πολύ αν η εικόνα μας ήταν κακή. Η εικόνα της ομάδας δεν ήταν κακή, δεν είχαμε εικόνα ομάδας που ψυχορραγεί. Μπήκαμε και παλέψαμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε, οπότε γι’ αυτό δεν είμαι αγχωμένος».