image description

Ο Χουάν Ντομίνγκεθ ήταν ένας από τους παίκτες που μίλησε στα κανάλια Novasports μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και όπως τόνισε μεταξύ άλλων, νιώθει πολύ άνετα με τους συμπαίκτες του, το πλάνο και το στυλ παιχνιδιού που έχει υιοθετήσει η ομάδα.

Για το νικηφόρο αποτέλεσμα: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Παίξαμε καλά και αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Και είμαστε χαρούμενοι γιατί πλέον είμαστε πολύ κοντά στο να πετύχουμε τον κύριο στόχο μας, που είναι η παραμονή στη Super League».

Για το τι έκανε τη διαφορά: «Παίξαμε όλοι μαζί ως ομάδα, νιώθουμε άνετα ο ένας με τον άλλον στον αγωνιστικό χώρο κι αυτό βγαίνει στη διάρκεια του παιχνιδιού. Κι εγώ νιώθω άνετα με τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο και με το πλάνο, αλλά και με το στυλ παιχνιδιού της ομάδας».

Για το πώς βλέπουν τη συνέχεια: «Είμαστε φιλόδοξοι, θέλουμε να κερδίζουμε κάθε εβδομάδα και να φτάσουμε όσο γίνεται ψηλότερα στη βαθμολογία. Επίσης έχουμε το μυαλό μας και στα ημιτελικά του κυπέλλου. Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα και να προχωρήσουμε στο κύπελλο».