Να συνεχίσουν χωρίς να χαλαρώνουν θέλει ο Αλέξανδρος Καρτάλης, που δήλωσε μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου ότι ο ΠΑΣ θέλει να νικήσει και στα υπόλοιπα 6 παιχνίδια, αλλά και να μπει το “κερασάκι στην τούρτα” με την πρόκριση επί του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

Για το πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη: «Είναι πολύ σημαντική, γιατί συνεχίζουμε τις νίκες, καθώς φτάσαμε τις 9 στα τελευταία 12 ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου και συνεχίζουμε».

Για το αν είναι το «κερασάκι στην τούρτα» της παραμονής η νίκη επί του Ατρομήτου: «Πιστεύω το «κερασάκι στην τούρτα» θα ήταν η πρόκριση στο κύπελλο επί του Ολυμπιακού. Τα πλέι άουτ συνεχίζονται κανονικά, δεν έχουν τελειώσει, έχουμε άλλα 6 ματς και συνεχίζουμε».

Για το αν νιώθουν άνετα με τους 34 βαθμούς: «Δεν νομίζω ότι νιώθουμε άνετα, γιατί δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Στις 6 αγωνιστικές που απομένουν θέλουμε 6 νίκες. Μπορεί να ακούγεται δύσκολο, αλλά έτσι σκεφτόμαστε, αυτή είναι η νοοτροπία μας. Θέλουμε κάθε αγώνα να κερδίζουμε και όταν τελειώσει το πρωτάθλημα τότε θα είμαστε πιο άνετοι».

Για την πολύ καλή εικόνα που είχε η ομάδα και αν βρήκαν τα πατήματά τους: «Είμαστε πολύ καλά τακτικά, είμαστε compact, υπάρχει πάντα πειθαρχία στο γήπεδο, βλέπετε ένα ομαδικό πνεύμα να κυριαρχεί, έχουμε δέσει και είμαστε πάρα πολύ καλά και φαίνεται αυτό στο γήπεδο. Είχαμε και σήμερα πάρα πολλές ευκαιρίες, έπρεπε να βάλουμε το 2-0. Δεν το κάναμε, αλλά δεν πειράζει».

Για το αν κρατάνε ψηλά το αγωνιστικό πνεύμα και τα παιχνίδια πρόκληση με τον Ολυμπιακό: «Προφανώς. Όταν φτάνεις στα ημιτελικά θες να πας και στον τελικό και να κερδίσεις και το κύπελλο».