Διήμερο ρεπό είχαν και πάλι οι παίκτες του car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά από σήμερα (Τρίτη) επέστρεψαν στις προπονήσεις για να συνεχίσουν τη δουλειά τους μέσα στο γήπεδο, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς βέβαια αυτήν την εβδομάδα, μιας και δεν υπάρχει στον κοντινό ορίζοντα αναμέτρηση, αφού το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Στα ευχάριστα της ημέρας ήταν η επιστροφή του Αντώνη Οικονομόπουλου που είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ πριν 40 μέρες περίπου, έχοντας υποστεί ρήξη ακρωμιοκλειδικής. Ο νεαρός δεξιός μπακ αρχίζει να ανεβάζει ρυθμούς και να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα, αλλά θα φανεί τις επόμενες μέρες πότε ακριβώς θα μπορέσει να επιστρέψει στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Για τον Σιόντη ακόμα δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Είναι σχεδόν 2 μήνες εκτός δράσης και όσο πιο πολύ αργεί να επιστρέψει, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να προλάβει να βρει ρυθμό για να δώσει κάποια επιπλέον λύση στα χαφ.

Απών από την προπόνηση ήταν και ο νεαρός μέσος, Άγγελος Λιάσος, ο οποίος έχει ενσωματωθεί από τη Δευτέρα στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων, η οποία αγωνίζεται την Πέμπτη με την Κύπρο για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το ματς αυτό θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στις 17:30. Από Παρασκευή ο Λιάσος θα είναι και πάλι στα Ιωάννινα.

Για τους υπόλοιπους που προπονήθηκαν, σήμερα το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και συνεχίστηκε με ασκήσεις συναρμογής με μπάλα, αγωνιστικά παιχνίδια και τακτικό παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.