Ο πρόεδρος του Σπάρτακου Ιωαννίνων θα είναι από σήμερα και πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, αφού Τάσος Λάγκας εξελέγη στη διοικητική ηγεσία της ΕΟΑΒ, συγκεντρώνοντας 22 ψήφους έναντι 14 του Γιάννη Γέροντα.

Ο τέως πρόεδρος της ομοσπονδίας, Πύρρος Δήμας, που δεν είχε δικαίωμα επανεκλογής εξελέγη εκπρόσωπος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με 22 ψήφους έναντι 14 του Κώστα Κορλού, ενώ αναπληρωματικό μέλος αναδείχθηκε ο Φώτης Καϋμενάκης με 22 ψήφους έναντι 14 του Βίκτορα Μήτρου.

Σημειώνεται ότι στο νέο διοικητικό συμβούλιο εξελέγησαν 11 μέλη από την παράταξη του Τάσου Λάγκα και 4 από την ομάδα πρωτοβουλίας.

Αναλυτικά τα μέλη που εξελέγησαν και οι ψήφοι που πήραν:

* Τάσος Λάγκας 22

* Φώτης Καϋμενάκης 18

* Θεανώ Ζαγκλιβέρη 18

* Πύρρος Δήμας 17

* Κωνσταντίνος Καζακλής 17

* Άννα Στρούμπου 17

* Φιλιππία Κοχλιαρίδου 16

* Χαρίκλεια Κυριακίδου 16

* Ηρακλής Ροδίτης 16

* Σοφία Τασσοπούλου 16

* Θανάσης Ζησιόπουλος 16

* Βαλέριος Λεωνίδης 16

* Λεωνίδας Σαμπάνης 16

* Χρήστος Σπύρου 16

* Γιάννης Γέροντας 14

Συγχαρητήρια από Ενότητα Πολιτών

Η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» συγχαίρει τον Πρόεδρο του Σπάρτακου Ιωαννίνων, Τάσο Λάγκα, για την εκλογή του στην θέση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

«Είμαστε σίγουροι πως υπό την προεδρία του το άθλημα που χάρισε στην χώρα μας σημαντικότατες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, με μετάλλια σε ευρωπαϊκούς, παγκόσμιους και ολυμπιακούς αγώνες, μπορεί να ανθίσει ξανά. Η πορεία του στο χώρο, ως πρόεδρος του Συλλόγου των Ολυμπιονικών, του Σπάρτακου Ιωαννίνων, αποτελεί το μεγαλύτερο εχέγγυο για την επιτυχία του. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Συγχαρητήρια από το ΠΕΑΚΙ

Η Επιτροπή Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ συγχαίρει θερμά τον Τάσο Λάγκα, πρόεδρο του Σπάρτακου Ιωαννίνων, για την εκλογή του στη θέση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, στις εκλογές που διενεργήθηκαν σήμερα.

Με την πολύχρονη εμπειρία του και την πλούσια προσφορά του στο άθλημα της άρσης βαρών ο κ. Λάγκας έχει όλες τις δυνατότητες να επαναφέρει το άθλημα που γέμισε με περηφάνια για δεκαετίες όλους τους έλληνες στην θέση που του αξίζει.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ δηλώνει πως θα είναι δίπλα του σε ότι χρειαστεί και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.