image description

Την επανεκκίνηση του αθλήματος βάζει ως πρώτο στόχο της διοίκησής του που σηματοδότησε η νίκη του συνδυασμού του στις εκλογές για την προεδρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, ο Γιαννιώτης πρόεδρος του Σπάρτακου, Τάσος Λάγκας.

Ο κ. Λάγκας διαδέχεται στο τιμόνι της Ομοσπονδίας των… Ολυμπιονικών τον πολυνίκη Πύρρο Δήμα αλλά η συγκυρία αυτής της αλλαγής συμπίπτει με τη χειρότερη στιγμή συνολικά για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, εξαιτίας της πανδημίας.

Είναι μεγάλες οι ευθύνες και κάθε Ομοσπονδία έχει τα προβλήματά της, ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Λάγκας που μετρά ήδη μια 25ετή θητεία στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, επομένως διαθέτει την εμπειρία μαζί με τα άλλα μέλη του ΔΣ, για μια παραγωγική θητεία.

Μιλώντας ωστόσο για τους στόχους της νέας διοίκησης, ο κ. Λάγκας αναφέρθηκε στην επανεκκίνηση του αθλήματος. «Είναι το πρώτο που πρέπει να γίνει, να αρχίσουν οι προπονήσεις, να μαζέψουμε τα παιδιά, να ανοίξουν τα γυμναστήρια και να βρούμε νέα παιδιά γιατί υπάρχουν διαρροές», όπως είπε.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ