Από τη σημερινή προπόνηση και το τακτικό παιχνίδι των παικτών του car.gr ΠΑΣ Γιάννινα ένα βασικό συμπέρασμα προκύπτει. Η λέξη «χαλάρωση» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της ομάδας, αφού τα κίνητρα παραμένουν υψηλά και κανένας δεν θέλει να χαλάσει την άριστη εικόνα που δείχνουν το τελευταίο δίμηνο. Άπαντες τα έδωσαν όλα σήμερα και όλοι θέλουν να διεκδικήσουν μία θέση στην ενδεκάδα στα προσεχή ματς απέναντι σε ΟΦΗ και Ολυμπιακό.

Υπάρχουν κάποια μικρά προβλήματα αυτές τις μέρες για τον κ. Γιαννίκη. Ο Εραμούσπε έκανε πάλι ατομικό και θα αποφασιστεί την Παρασκευή αν θα πρέπει να ακολουθήσει την αποστολή στο Ηράκλειο ή θα είναι καλύτερα να προφυλαχθεί για τον αγώνα της άλλης Τετάρτης με τον Ολυμπιακό.

Απών σήμερα ήταν ο Ντομίνγκεζ, αλλά δεν έχει κάτι ανησυχητικό. Περισσότερο για λόγους αποφόρτισης, αλλά και σκληρού γηπέδου έμεινε εκτός και αύριο θα επιστρέψει και πάλι.

Ο νεαρός Λώλης έμεινε επίσης εκτός προπόνησης, λόγω ενός χτυπήματος που είχε δεχτεί στη χθεσινή προπόνηση.

Και τέλος ο Κρίζμαν πηγαίνει καλύτερα και έχει ξεκινήσει τρέξιμο και γυμναστήριο. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμος για το ταξίδι στο Ηράκλειο.

Η σημερινή προπόνηση μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής με μικρά σπριντάκια, στη συνέχεια οι παίκτες είχαν αγωνιστικά παιχνίδια με χάντμπολ και ολοκλήρωσαν με τακτικό παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Το απόγευμα θα γίνουν τα καθιερωμένα τεστ covid και την Παρασκευή η προπόνηση θα γίνει στους «Ζωσιμάδες».