image description

Στη μεγάλη μάχη της διεκδίκησης του μαγικού «εισιτηρίου» για τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες ρίχνεται τις επόμενες ημέρες ο Ολυμπιονίκης του Ρίο Στέφανος Ντούσκος. Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων περιλαμβάνεται στην αποστολή της χώρας μας η οποία θα ταξιδέψει αύριο στην πόλη Βαρέζε της Ιταλίας προκειμένου να λάβει μέρος στην πολυαναμενόμενη προολυμπιακή ρεγκάτα, μέσω της οποίας θα δοθούν αρκετές προκρίσεις για το Τόκιο.

Ο Στέφανος θα τρέξει στο Σκιφ Ανδρών, σε ένα αγώνισμα με υψηλό ανταγωνισμό, καθώς θα έχει συνολικά 16 συμμετοχές από ισάριθμες χώρες, με τους τρεις πρώτους αθλητές να παίρνουν το πολυπόθητο «εισιτήριο» για Τόκιο. Στόχος του Γιαννιώτη πρωταθλητή είναι  φυσικά η πρώτη θέση. Η προολυπιακή ρεγκάτα θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 5 έως την Τετάρτη, 7 Απριλίου.

Σημειώνεται ότι η ελληνική αποστολή θα παραμείνει στο Βαρέζε καθώς μετά τη ρεγκάτα ακολουθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 9 με 11 Απριλίου.

 

Ευχές από τον Ν.Ο.Ι. στο νέο Δ.Σ. της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας

Η Διοίκηση και όλη η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων συγχαίρουν τον νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννη Βράμπα και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή τους και εύχονται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.

Τον Ν.Ο.Ι. θα εκπροσωπεί ως τακτικό μέλος στο νέο Δ.Σ. ο Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος, με απόφαση των υπόλοιπων μελών, ορίστηκε εκπρόσωπος των αθλητών. Πρόκειται για μία τιμητική επιλογή όσον αφορά στο πρόσωπο του Γιαννιώτη Ολυμπιονίκη, η οποία όμως έχει και πρακτική διάσταση. Ο Στ. Ντούσκος θα έχει την ευθύνη να μεταφέρει στη νέα Διοίκηση της ΕΚΟΦΝΣ όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας με στόχο την εξεύρεση λύσεων, ενώ θα διαθέτει και δικαίωμα ψήφου όπως όλα τα υπόλοιπα μέλη. Αναπληρωματικό μέλος ορίστηκε η Ολυμπιονίκης από την Κατερίνη Κατερίνα Νικολαΐδου.