Αρκετά προβληματισμένος ήταν ο κ. Γιαννίκης από την εικόνα της ομάδας του σήμερα, αφού  δεν υπήρχαν κάποια από τα στοιχεία που τη διακρίνουν, όπως καλό πρέσινγκ, δύναμη και σκληρότητα. Έτσι η ήττα και μάλιστα με ανατροπή αφήνει πικρία για τον τρόπο που ήρθε, αφού ο ΠΑΣ είχε δύο άσχημα 20λεπτα στο ξεκίνημα του κάθε ημιχρόνου.

Αναλυτικά:

Για το τι δεν πήγε καλά: «Πιστεύω ότι δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι στο πρώτο 20λεπτο, δεν ήμασταν καλοί. Το φέραμε στη συνέχεια στα ίσια το παιχνίδι, προηγηθήκαμε, αλλά δεν είχαμε πάλι ένα καλό 20λεπτο στο β’ ημίχρονο και το πληρώσαμε”.

Για το αν η ήττα ήταν θέμα ατομικών λαθών, συγκέντρωσης και ημιτελικού που ακολουθεί: «Εκ των υστέρων πολλά μπορείς να πεις. Πιστεύω χωρίς να απειληθούμε χάσαμε».

Για τις μονομαχίες που χάθηκαν: «Πιστεύω ότι η ενδεκάδα μας δεν είναι για αυτοσυντήρηση. Έχουμε ένα κρίσιμο ματς την Τετάρτη, αλλά και σήμερα θέλαμε να κερδίσουμε, δεν ήμασταν σήμερα αυτοί που έπρεπε σε σκληρότητα, σε δυναμική και στο πρέσινγκ σε όλη τη διάρκεια. Παρ’ όλο που ελέγχαμε για μεγάλο διάστημα το παιχνίδι δεν ήταν δυνατόν να το κερδίσουμε».