Έξαλλα πανηγύρισε ο Νίκος Νιόπλιας την πρώτη νίκη της ομάδας του έπειτα από 86 μέρες! Ο τεχνικός του ΟΦΗ αποκάλυψε τι είπε στα αποδυτήρια στους παίκτες του και γύρισε το ματς:

Για το τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο: «Τους είπα 5 λεπτά δεν μιλάει κανείς, ξεκουραζόμαστε και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε γιατί ήταν κρίμα να είμαστε πίσω στο σκορ με βάση το ξεκίνημα που είχαμε στο παιχνίδι. Πιστέψτε το,δεν είναι τίποτα, αρκεί να μπούμε στο παιχνίδι και να κρατήσουμε τις θέσεις μας, γιατί είναι καλή ομάδα ο ΠΑΣ που παίζει και αν αρχίσουμε να τρέχουμε όπου ‘ναι, θα βγάλουν και δεύτερο γκολ. Το 0-1 είναι σκορ που δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, παρά να γίνει 0-2. Να κρατήσουμε τις θέσεις και θα βρούμε το παιχνίδι μας. Αυτά τους είπα και τελικά δικαιωθήκαμε. Πάνω απ’ όλα, όμως, είμαι χαρούμενος γιατί είχαμε ξεχάσει πως είναι οι 3 βαθμοί. Είμαι στην ομάδα 2 χρόνια και 3 ματς προπονητής και βλέπω ότι οι 3 βαθμοί, εκτός από το μεγάλο σπρώξιμο για τον στόχο, μας έχουν κάνει όλους μικρά παιδιά».

Για τους τραυματισμούς που είχε ακόμα και στο σημερινό ματς: «Αν μπορούσα θα σας έλεγα άλλη μία ενδεκάδα. Πραγματικά πόσο πολύ χάνουμε με αυτές τις απώλειες. Σίγουρα κάτι φταίει και κάτι δεν κάναμε καλά, είναι και ατυχία. Αλλά 5 χιαστοί σε μια χρονιά είναι υπερβολικό. Υπάρχουν και κάποιοι παίκτες με θλάσεις και είμαστε δύσκολα, εγώ όμως πρέπει να ασχοληθώ με αυτούς που θα παίξουν».