Δύο κακά διαστήματα είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Το πρώτο δεν το πλήρωσε, στο δεύτερο όμως ουσιαστικά έδωσε δύο γκολ στον αντίπαλο δίχως να απειληθεί. Το ματς αυτό, όμως, μένει στο παρελθόν και όπως είπε και ο Παμλίδης, σκόρερ σήμερα των Γιαννιωτών, άπαντες ζουν για τα δύο ματς της χρονιάς με τον Ολυμπιακό.

«Θεωρώ ότι ήταν μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο, αν και στο πρώτο 20λεπτο δεν παρουσιαστήκαμε και τόσο καλά. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε στα τελευταία λεπτά του α’ ημιχρόνου.

Όταν μπήκαμε στο β’ ημίχρονο επίσης στο πρώτο 20λεπτο δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε και δεχθήκαμε δύο γκολ.

Θεωρώ ότι το παιχνίδι πήγαινε στην ισοπαλία, δεν έγινε αυτό και μας αφήνει στο τέλος πικρία”.

Για την παραμονή που δείχνει να έχει κριθεί και το αν θα άλλαζε το σημερινό του γκολ μ’ ένα γκολ την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό: «Εννοείται ότι θα το αντάλλαζα. Από εκεί και πέρα, στο ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα σίγουρο, αν δεν κριθεί και μαθηματικά. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται. Στόχος μας είναι η 1η θέση στα πλέι άουτ.

Την Τετάρτη έχουμε ένα από τα δύο πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς και ζούμε άπαντες γι’ αυτά τα ματς. Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία, ξέρουμε πολύ καλά τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι. Για να κερδίσεις σε τέτοια παιχνίδια και να προκριθείς πρέπει να δώσεις το 101%. Είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν».