Από τον παράδεισο στην κόλαση βρέθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο Μανώλης Σάλιακας, που στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, λέγοντας ότι με πάθος, θέληση και δύναμη μπορεί η ομάδα του να τα καταφέρει.

Αναλυτικά:

Για το τι δεν πήγε καλά στο β’ ημίχρονο: «Ήταν ένα παιχνίδι ανοικτό, με πολλές ευκαιρίες. Εκεί που ήμασταν στον παράδεισο και ο ΟΦΗ στην κόλαση, άλλαξαν όλα στο Β’ ημίχρονο. Οι παίκτες του ΟΦΗ μπήκαν πιο παθιασμένοι, εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, έγινε ό,τι έγινε, αλλά προχωράμε».

Για το αν έφυγε το μυαλό στον Ολυμπιακό μετά το 0-1: «Είχαμε πει με τα παιδιά να μην σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό, γιατί δεν είναι σωστό. Κάθε ματς πρέπει να το κοιτάμε ξεχωριστά. Σίγουρα είναι ένα μεγάλο ματς την Τετάρτη, αλλά δεν μπήκαμε με αυτή τη λογική».

Για το πως περιμένει τον αγώνα της Τετάρτης: “Είναι ιστορικό ματς και πρώτα απ’ όλα θα μπούμε να το διασκεδάσουμε, να το ευχαριστηθούμε, δεν έχεις να χάσεις κάτι από αυτά τα ματς. Με πάθος, θέληση και δύναμη πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».