image description

Με το μυαλό στον Ολυμπιακό είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που εν μέρει φάνηκε ακόμα και στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ, αλλά η ήττα αυτή έμεινε ήδη στο παρελθόν, μιας και ακολουθεί αυτή η ιστορική πρόκληση της Τετάρτης.

Το παιχνίδι έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως «ματς της χρονιάς» και σίγουρα η αποστολή των «κυανόλευκων» θα είναι πολύ δύσκολη, αφού θα κληθούν να αντιμετωπίσουν σε διπλούς αγώνες τη μοναδική σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος και μονίμως φορμαρισμένη λόγω των πολλών επιλογών του προπονητή. Από εκεί και πέρα υπάρχει και ο παράγοντας Μαρτίνς, που είναι από τους προπονητές που έχουν καταλάβει τη δυσκολία του αγώνα και σίγουρα θα έρθει πολύ «διαβασμένος» για να μην επιτρέψει η πρόκριση των «ερυθρόλευκων» να εξελιχθεί σε θρίλερ.

Από την άλλη μεριά, όμως, υπάρχει μια πολύ αποφασισμένη ομάδα, που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο και η οποία στα ντέρμπι παρουσιάζει πάντα ένα ακόμα πιο ελκυστικό πρόσωπο, αφού βρίσκει περισσότερους ανοιχτούς χώρους να κάνει το παιχνίδι της.

Έτσι, λοιπόν, αναμένεται να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, με καλό ρυθμό στο οποίο και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να σκοράρουν.

Η μίνι προετοιμασία των Ηπειρωτών ξεκίνησε ουσιαστικά από την Κυριακή, όπου αμέσως μετά την επιστροφή στο Πανηπειρωτικό έγινε η καθιερωμένη αποθεραπεία και οι προπονήσεις συνεχίστηκαν σήμερα με δουλειά σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν με τον ΟΦΗ έκαναν αποκατάσταση και παιχνίδια κατοχής μπάλας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν παιχνίδια κατοχής μπάλας και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Ατομικό πρόγραμμα κάνει ο Κρίζμαν, ενώ ο Σιόντης αναρρώνει από την αρθροσκόπηση στο γόνατο και θα επιστρέψει πλέον από τη νέα χρονιά.

Η προετοιμασία για τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται αύριο το πρωί και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και η αποστολή.