Παρά το 1-1 ο Γιώργος Παμλίδης δήλωσε ότι το αποτέλεσμα αφήνει πικρία, αφού θα μπορούσε η ομάδα του να νικήσει. Παρ’ όλα αυτά, αντί για έναν τελικό, ο ΠΑΣ θα ετοιμαστεί για δύο, με πρόωρο τελικό αυτόν που θα γίνει σε τρεις εβδομάδες στο Φάληρο!

Αναλυτικά:

Για τα συναισθήματα που του άφησε το ματς και τις ευκαιρίες που χάθηκαν: «Μας αφήνει μία πικρία, μία δυσαρέσκεια το αποτέλεσμα, γιατί είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε και δεύτερο γκολ, παρ’ όλα δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και ο Ολυμπιακός μας ισοφάρισε. Μετά την ισοφάριση είχαμε ακόμα δύο ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε την τύχη υπέρ μας. Τώρα καλούμαστε να πάμε για… δύο τελικούς, ο πρόωρος θα είναι μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Για το αν πίστευε πριν το ματς ότι με σκορ 1-1 θα έφευγε η ομάδα απογοητευμένη με το αποτέλεσμα: «Εδώ που έχουμε φτάσει έχουμε αποδείξει σε όλους ότι έχουμε καλή ομάδα και κοντράρουμε κάθε αντίπαλο. Σήμερα με τον Ολυμπιακό σταθήκαμε πολύ καλά στο γήπεδο και ανά διαστήματα είχαμε και την υπεροχή. Πίστευα πολύ και από πριν ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Και το 1-1 θεωρώ ότι είναι κι αυτό θετικό».